2018-03-05 09:25:12• hírek • Bede Emőke

Nem először történt bűntény a vasútállomás melletti lokálban

Hétfő hajnalban rablógyilkosság áldozata lett egy középkorú nő, aki pultosként dolgozott a vasútállomás melletti Casablanca nevű éjszakai szórakozóhelyen.

A helyet egy lázári 39 éves férfi szerette volna kifosztani, azonban a kasszában található bevétel mellett a pultosnő életét is elvette. R. Stefan borzalmas tette után taxiba vágta magát és távozott a helyszínről. Menekülni szeretett a gyilkosság következményei elől, azonban mielőtt kiszökhetett volna az országból, a határőrök elkapták, majd átadták a rendőrség embereinek.
 

Ám nem ez volt az első ilyen eset ezen a Casablancában. Közel 11 évvel ezelőtt egy másik pultosnő ugyancsak gyilkosság áldozata lett. Akkor a tettes a szórakozóhelyen felügyelő biztonsági őr volt, aki olyan erővel sújtott le a nő fejére, hogy az áldozat még a helyszínen életét vesztette. A végzetes tett hátterében egy hirtelen kialakult konfliktus állt, mely egy játékgép és egy azt használó vendég miatt tört ki.
 

Akkor a tettes nem szökött el, hanem mint aki jól végezte dolgát, hazament és a bevételt is magával vitte. A rendőrök néhány órával később fogták el otthonában, pólóján pedig ott voltak a gyilkosságról árulkodó vérnyomok is. Mi több, a lakásban megtalálták azt a sportcipőt is, mely pontosan illett ahhoz a talplenyomathoz, melyet a lokál padlóján, az áldozatot körülölelő vértócsában fedeztek fel a helyszínelők. A bizonyítékok egyértelművé tették, hogy a biztonsági őr lelkén szárad a pultosnő meggyilkolása.
 

A hétfő hajnalban elkövetett gyilkosság elkövetőjét is hasonlóan gyorsan elfogták a szatmári rendőrök, ugyanis a térfigyelő kamerák felvételei hamar felfedték a kilétét. Három órával végzetes tette után a csanálosi határátkelőnél fogták el a 39 éves férfit. S hogy a történet még „színesebb” legyen, csomagjaiban 318 csomag cigarettát is találtak, melyek eredetével nem tudott elszámolni. A határőrök a lázári férfit átadták a rendőrségnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: